Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2021

12.02.2021 - IA JOURNALIST TODAY: На Вінниччині судитимуть учасників злочинної групи, яка розтратила понад 19 мільйонів державних коштів

   Прокурорами військової прокуратури Вінницького гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону України, завдяки належній організації досудового розслідування, до суду скеровано обвинувальний акт за обвинуваченням організованої групи громадян України у вчиненні злочинів, передбачених за ч. 5 ст. 191,  ч. 3 ст. 209 КК України. Про це «Журналісту» повідомили в пресцентрі Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону.

   Досудове розслідування здійснювалось слідчими Третього слідчого відділу слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, за оперативного супроводження Управління Служби безпеки України у Вінницькій області
За даними слідства, вказані вище особи, об’єднавшись у злочинну групу, привласнили бюджетні кошти, виділені для капітального будівництва (відновлення) дорожньої мережі охоронного периметру технічної території військової частини, яка дислокована у Вінницькій області, у розмірі 19 111 769,1 грн.

   Прокурорами військової прокуратури Вінницького гарнізону скеровано обвинувальний акт щодо 4 учасників злочинної групи до Вінницького міського суду. Організатора злочинної групи оголошено в розшук, матеріали щодо останнього виділено в окреме провадження.

кількість переглядів: 1383