Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2016

Військовий прокурор Центрального регіону України Григорій Рябенко звертається до тих, хто ухиляється від служби (Голос України від 16.06.2016)

Григорій Рябенко звертається до військовослужбовців, які самовільно залишили військову частину та ухиляються від військової служби, з проханням з’явитися до військової прокуратури або будь-яким іншим способом заявити про себе.

За його словами, військова прокуратура Центрального регіону України на цей час розшукує 4921 особу, з них 4453 ті, які не повернулися з окупованої території Автономної Республіки Крим. У поточному роцідо суду спрямовано 376 обвинувальних актів щодо злочинів такої категорії та 77 кримінальних проваджень закрито.

«Звертаюся до всіх військовослужбовців, які самовільно залишили військову частину або місце служби, з пропозицією повернутися до нормального та повноцінного життя і добровільно звернутися до військової прокуратури з поясненнями причин відсутності на військовій службі. Це пом’якшувальна обставина, яка в обов’язковому порядку буде врахована і державним обвинувачем, і судом при постановленні вироку. Також до таких осіб, якщо вони не скоїли інші злочини, не буде застосовано запобіжні заходи, пов’язані з позбавленням волі», — наголосив військовий прокурор Центрального регіону України.

З будь-яких питань, які виникають, просимо звертатися за адресою:

Військова прокуратура Центрального регіону України, 01014, м. Київ, вул. Петра Болбочана, 8, тел. 044-285-44-61 (черговий офіцер);

офіційна сторінка військової прокуратури Центрального регіону України: http://www.vppnr.gp.gov.ua/ua/іndex.html
 
Голос України від 16.06.2016
http://www.golos.com.ua/article/270985

кількість переглядів: 3151