Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2020

09.09.2020 - ІА АРМІЯІНФОРМ: На Чернігівщині військова прокуратура затримала з арсеналом зброї колишнього працівника військової частини

   9 вересня за процесуального керівництва військової прокуратури Деснянського гарнізону Центрального регіону України задокументовано факт незаконного зберігання колишнім працівником однієї з військових частин арсеналу нарізної вогнепальної зброї. Про це повідомляє сайт Військової прокуратури Центрального регіону України.


   Досудовим розслідуванням установлено, що вказаний громадянин, до цього працював майстром з ремонту зброї у військовій частині. Після звільнення він облаштував за місцем свого проживання майстерню, у якій продовжив займатися незаконним ремонтом та переобладнанням різноманітної нарізної вогнепальної зброї, забороненої у вільному обігу.

   Викриття зброяра відбулося військовою прокуратурою Деснянського гарнізону спільно зі слідчими Козелецького ВП Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області за оперативного супроводу УСБ України в Чернігівській області у ході проведення негласних слідчих (розшукових) дій.

   09.09.2020 в ході санкціонованого судом обшуку за місцем проживання фігуранта у помешканні останнього виявлено пістолет ПМ, пістолет Марголіна, автомат АК-74, значну кількість боєприпасів до нарізної вогнепальної зброї калібру 9 мм., 5.45 мм. та 7,62 мм., а також промислове обладнання для переробки та ремонту зброї. Того ж дня він був затриманий працівниками поліції та військової прокуратури.

ДЖЕРЕЛО

кількість переглядів: 640