Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Неправомірне нарахування заробітної плати понад 230 тис. грн: повідомлено про підозру двом посадовцям військового підприємства

За процесуального керівництва Чернігівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони повідомлено про підозру директору та колишньому заступнику одного з військових підприємств у розтраті державного майна (ч. 4 ст. 191 КК України).

За даними слідства, директор підприємства шляхом зловживання своїм службовим становищем, затверджував недостовірні відомості в табелі обліку робочого часу свого заступника. Останній не з’являвся за місцем роботи упродовж восьми місяців.
 

Посадовець достовірно знаючи про відсутність підлеглого у вказаний період, виплачував йому заробітну плату, тим самим завдав збитків державі у сумі  понад 230 тис. грн.

Наразі вирішується питання щодо застосування запобіжного заходу підозрюваним та відсторонення від посади директора державного підприємства.

Досудове розслідування здійснюється СУ ГУНП в Чернігівській області за оперативного супроводу УСР в Чернігівській області ДСР НП України.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону
 
  

кількість переглядів: 137