Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.05.2023

03.05.2023 - Ukrainian Military Pages: СБУ спіймала зрадника в рядах ЗСУ

В одному з підрозділів Збройних Сил України у Донецькій області виявлено та заарештовано поплічника окупантів, який збирав для ворога інформацію про місця базування Сил оборони.
 
«Установлено, що мешканець м. Києва на початку повномасштабного вторгнення збирав для ворога інформацію про місця базування Сил оборони у столиці, об’їжджаючи вулиці та вивчаючи обстановку поблизу українських військових об’єктів. Отримані відомості надсилав через підконтрольний російській спецслужбі чат-бот у месенджері Телеграм. Намагаючись уникнути відповідальності, згодом фігурант мобілізувався до лав одного з підрозділів ЗСУ, дислокованого у Донецькій області», — повідомляє Спецпрокуратура Центрального регіону.
 
Викриття зрадника та поетапне документування злочинної діяльності здійснили кіберфахівці СБУ. Зловмисника затримано співробітниками СБУ в одному з фронтових міст на Донеччині. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану). Наразі зрадник перебуває під вартою.
 

кількість переглядів: 512