Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
350 тисяч гривень збитків: на Вінниччині повідомлено про підозру службовцю військового лісогосподарського підприємства

.

   28.02.2023 за процесуального керівництва Вінницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону повідомлено про підозру службовій особі одного з спеціалізованих лісогосподарських підприємств, яке належить до сфери управління МОУ. Службовець військового лісництва підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України.

   За даними слідства, внаслідок неналежного виконання підозрюваним своїх службових обов'язків, здійснено незаконну порубку лісу, що спричинило збитки державі на суму близько 350 тисяч гривень.

   Досудове розслідування здійснюють слідчі ГУНП у Вінницькій області.

   Нагадаємо, що санкція ч. 2 ст. 367 ККУ передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

 

кількість переглядів: 1968