Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Вітаємо з Днем працівників суду!

.

   В умовах повномасштабної війни з російською терористичною державою, важко переоцінити внесок судової влади України у здійснення місії правосуддя, а робота українських служителів Феміди є особливо значущою та відповідальною! 

  Не зважаючи на реалії війни, розгляд обвинувальних актів щодо російських окупантів здійснюється справедливо та неупереджено, на засадах рівності всіх учасників судового процесу перед законом, а реалізація конституційних засад судочинства гарантує невідворотнє покарання усім воєнним злочинцям! 

  Сьогодні судді та працівники суду виконують свої обов’язки із забезпечення верховенства права та захисту конституційних прав та свобод українських громадян та Держави, гарантованих Конституцією, незалежно і безсторонньо, усупереч будь-яким намаганням ворога перешкодити роботі українських державних структур! 

   Від колективу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону щиро вітаю усіх працівників суду з професійним святом! Зичу вам високого професіоналізму, мужності та виваженості, мудрості та неупередженості!

   Нехай кожне Ваше рішення закріплює високий статус судової влади в Державі та суспільстві! 

   Разом до перемоги!

   Слава Україні!

Андрій Шошура,
керівник Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону 

кількість переглядів: 2361