Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Житомирська спецпрокуратура: комерційне підприємство сплатить на користь Міноборони 756 тисяч штрафу

.

   Установлено, що у 2020 році між Житомирським військовим інститутом ім. С.П. Корольова та одним із приватних підприємств укладено договір про проведення будівельних робіт щодо облаштування спортивних майданчиків та стадіону військового навчального закладу.

   Унаслідок невиконання умов укладеного Договору, інститут був позбавлений можливості  забезпечити належну фізичну підготовку кадрів офіцерського складу під час війни з російським агресором.

   Житомирською спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону подано позов в інтересах держави до підприємства-підрядника про стягнення штрафних санкцій за порушення договірних зобов’язань.

   01.12.2022 Господарський суд Житомирської області погодився з доводами спеціалізованого прокурора та позовну заяву Житомирської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону задовольнив повністю.

   За рішенням суду підприємство-порушник зобов’язано сплатити на користь Міністерства оборони України штрафні санкції на суму 796 тис. грн.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

 

кількість переглядів: 2263