Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Спецпрокуратура Центрального регіону: комерційне підприємство сплатить Міноборони понад 28 мільйонів гривень штрафних санкцій

.

   Установлено, що у жовтні 2019 року між Міністерством оборони України та одним із приватних підприємств укладено договір про постачання нафти та дистилятів для потреб оборони, проте підприємство-постачальник не виконало взяті на себе зобов'язання щодо своєчасного постачання продукції.

   У листопаді 2020 року Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону подано позов в інтересах держави до підприємства-порушника про стягнення штрафних санкцій за невиконання договірних зобов’язань.

   28.11.2022 постановою Північного апеляційного господарського суду залишено в силі рішення Господарського суду міста Києва від 21.07.2022, яким задоволено позов спецпрокуратури Центрального регіону. З підприємства-порушника підлягає стягненню 28,3 млн грн, з яких понад 12,8 млн грн пені за порушення строків поставки продукції та понад 15,5 млн грн штрафних санкцій.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

 

кількість переглядів: 1364