Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Київська спецпрокуратура: комерційне підприємство сплатить на користь Міноборони понад 3 мільйони гривень штрафних санкцій

.

    Установлено, що в серпні 2020 року між Міністерством оборони України та одним із приватних підприємств укладено договір про постачання пально-мастильних матеріалів для потреб оборони.

   Всупереч умов укладеного Договору, підприємство-постачальник не виконало взяті на себе зобов'язання щодо своєчасного постачання продукції.

   У листопаді 2021 року Київською спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону подано позов в інтересах держави до підприємства-порушника про стягнення штрафних санкцій за невиконання договірних зобов’язань до Господарського суду Дніпропетровської області.

   23.08.2022 рішенням Господарського суду Дніпропетровської області позовну заяву Київської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону задоволено повністю. За рішенням суду підприємство-порушник зобов’язано сплатити на користь Міністерства оборони України штрафні санкції на суму понад 3 млн. грн.

   Наголошуємо, що Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону працює, незважаючи на будь-які намагання ворога завадити роботі українських державних структур.


Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

кількість переглядів: 1116