Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Спецпрокуратура Центрального регіону продовжує документувати злочини рф в Україні (ВІДЕО)

.

   27.02.2022 Чернігівська Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону обрала запобіжний захід громадянину російської федерації, підозрюваному у вчинені злочину, передбаченому ч. 2 ст. 110 КК України.

   Підозрюваний - заступник командира взводу - командир третього відділення технічних засобів розвідки військової частини 21005 Збройних сил Російської Федерації - Буйнічев Костянтин Сергійович,    25.01.1983 року народження, уродженець с. Кіряково, Болтнивського району Новособірської області, РФ. Загарбник зареєстрований та проживає за адресою: Російська Федерація, Юрга, вул. Пушкіна, буд. 12, кв.9.

    Прокурором у порядку ст. 615 КПК України йому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 30 діб, починаючи з часу його фактичного затримання з 24.02.2022 до 25.03.2022.

   Слідство здійснюється слідчими слідчого відділу ЧРУП Головного управління Нацполіції в Чернігівській області.

   Органи Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону продовжують виконувати свої професійні обов'язки та конституційні функції органів прокуратури в умовах фактичної війни, розв’язаної російською федерацією проти України!

Слава українському народові!

Слава героям!

Слава батькам героїв!

Все буде Україна!

Слава Україні!

Прес-служба  Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

кількість переглядів: 554