Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.12.2020

21.12.2020 - ІА ІНТЕРФАКС: Офіцер Нацгвардії виявився наркоділком

   У понеділок при процесуальному керівництві Спеціалізованої прокуратури у військовій і оборонній сфері Центрального регіону затримано заступника командира взводу, капітана Національної гвардії України, який займався незаконним збутом психотропних і особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких обмежено, а саме - амфетаміну, метамфетаміну та PVP.

   "У ході проведення досудового розслідування встановлено, що офіцер Нацгвардії налагодив збут зазначених наркотичних речовин як на території військової частини Національної гвардії України так і серед жителів міста Харкова. При цьому до виробництва і збуту наркотичних засобів він залучив колишніх військовослужбовців Національної гвардії України", - йдеться в повідомленні прес-служби спецпрокуратури в понеділок.

   Фігуранта затримали безпосередньо після збуту психотропної речовини спільно зі слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Києві.

   Під час затримання у правоохоронця виявлено при собі і вилучено речовину, схожу на амфетамін і речовину, схожу на PVP.

   Проводяться слідчі дії, а саме обшуки за місцями проживання фігурантів та місць виготовлення даних психотропних речовин.

   Санкція ч. 3 ст. 307 КК України, передбачає фігурантам покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

кількість переглядів: 1498