Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.11.2020

04.11.2020 - ІА АРМІЯІНФОРМ: Збитки у понад 3 мільйони гривень: на Вінниччині судитимуть офіцера

   За процесуального керівництва військової прокуратури Вінницького гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом недбалого ставлення військової службової особи до служби.

   Про це повідомляє пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону.

   «Під час проведення досудового розслідування встановлено, що командир однієї з військових частин, розташованих на території Вінницького гарнізону, у грудні 2017 року не здійснив належне керування поточною діяльністю військової частини, а саме – технічний нагляд за виконанням та подальше прийняття виконаних робіт згідно з актами. Отже, ввірені військовій частині кошти на окремі будівельні роботи були привласнені третіми особами, що спричинило державі тяжкі наслідки на загальну суму понад 3 млн гривень», – йдеться у повідомленні.

   Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону обвинувальний акт відносно вказаного полковника ЗСУ направлено до суду першої інстанції для розгляду по суті.

   Санкція частини третьої статті 425 Кримінального кодексу України передбачає йому покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років.

ДЖЕРЕЛО

кількість переглядів: 1654