Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За позовом військової прокуратури Центрального регіону до Держбюджету підлягає стягненню понад 6 мільйонів гривень

     

 

   Господарський суд м. Києва задовольнив позовну заяву заступника військового прокурора Центрального регіону України в інтересах держави в особі Міністерства оборони України до одного з підприємств.

   Передумовою цьому стало укладення в 2016 році державного контракту про надання послуг між Міністерством оборони України та одним з суб’єктів підприємницької діяльності.

   В порушення умов вказаного державного контракту, виконавцем допущено прострочення надання послуг на різних етапах виконання від 30 до 90 діб.

   З 2018 року ця справа неодноразово переглядалася судами різних інстанцій.

   Господарський суд м. Києва дійшов висновку про обґрунтованість позовних вимог військової прокуратури Центрального регіону України та задовольнив вказаний позов. За рішенням суду з підприємства-порушника підлягають стягненню на користь Міністерства оброни України штрафні санкції на загальну суму 6,2 млн. грн. за неналежне виконання зобов’язань за контрактом з оборонним відомством.

   Наголошуємо, що військова прокуратура Центрального регіону України і надалі ефективно відстоюватиме інтереси держави в оборонній сфері.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 1635