Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура Центрального регіону відстоює понад 10 000 га земель оборони на Київщині

     

   Ухвалою господарського суду Київської області відкрито провадження за позовом військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону України в інтересах держави в особі Головного управління Національної гвардії України та однієї з військових частин НГУ. Військова прокуратура вимагає заборонити ведення лісового господарства та використання лісового фонду на землях оборони.

  За результатами проведеного вивчення наявності підстав для представництва інтересів держави військовою прокуратурою Дарницького гарнізону встановлено, що земельні ділянки загальною площею понад 10 000 га, на яких здійснюється ведення лісового господарства одним із підприємств, належать до земель оборони. Таким чином, вказані землі, які перебувають на обліку військової частини та використовуються як частина полігону Міжнародного міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки підрозділів НГУ, підприємством використовуються незаконно.

   Враховуючи вищевикладене, військова прокуратура Дарницького гарнізону звернулася з позовною заявою до суду.

   Зазначимо, що військова прокуратура Центрального регіону України і надалі ефективно відстоюватиме інтереси держави в земельній сфері.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 1762