Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Усім затриманим, які «заробляли» на оборудках з відомчими квартирами МОУ, обрано запобіжний захід

     

   02.04.2020 ухвалами Корольовського районного суду м. Житомира у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди в розмірі 37 500 грн.  керівником установи МО України, обрано запобіжні заходи усім фігурантам. Двом з них суд застосував запобіжні заходи у виді тримання під вартою із визначенням суми застави у розмірі 42 тис. грн., двом іншим – у виді цілодобового домашнього арешту.   
   
   Нагадаємо, що керівник установи МО України - начальник однієї з квартирно-експлуатаційної частини району Житомирської області, дючи за попередньою змовою з військовослужбовцем Головного центру спеціального контролю Державного космічного агентства України та ще двома пособниками, створив та реалізовував незаконну схему. Вказаний посадовець за «винагороду» надавав дозволи на реєстрацію у відомчих квартирах з можливістю подальшої приватизації цього житла в одному з військових містечок на Житомирщині. 

   31.03.2020 усіх чотирьох співучасників затримано прокурорами військової прокуратури Житомирського гарнізону Центрального регіону України  спільно зі слідчими СУ ГУ НП в Житомирській області, за оперативного супроводження ВБКОЗ УСБУ в Житомирській області.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2317