Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Хабар за приховування нестачі військового майна: Військова прокуратура повідомила про підозру заступнику командира бази боєприпасів

     

   Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону спільно зі слідчими ГУ Нацполіції у Вінницькій області задокументовано факт вимагання та одержання заступником командира з матеріально-технічного забезпечення 222 Центральної артилерійської бази боєприпасів неправомірної вигоди у розмірі 15 тисяч гривень.



   Встановлено, що майор ЗСУ отримав хабар від колишнього військовослужбовця цієї ж військової частини за те, що не ініціюватиме службового розслідування за фактом нестачі військового речового майна, яке було закріплене за прапорщиком у період служби та непритягнення його до матеріальної відповідальності.

   7 жовтня, під час здійснення санкціонованого обшуку, предмет злочину був вилучений. Заступникові командира артилерійської бази боєприпасів повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років. До суду також скеровано клопотання про обрання офіцерові запобіжного заходу.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3200