Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовою прокуратурою Центрального регіону проведено навчально-методичний семінар з практичних питань протидії корупції

     

   У військовій прокуратурі Центрального регіону України постійно вживаються заходи щодо підвищення професійної підготовки військових прокурорів та інших працівників прокуратури.

   28 вересня 2018 року військовою прокуратурою Центрального регіону України проведено семінарське заняття на тему: «Реалізація повноважень прокурора, як спеціально уповноваженого суб’єкта протидії корупції, поза межами кримінального провадження».

   Участь у начальному семінарі прийняли співробітники Національного агентства з питань запобігання корупції, Національної академії прокуратури України, працівники апарату, заступники прокурорів гарнізонів та прокурори прокуратур, закріплені за вказаним напрямком роботи.

   В ході проведення семінару були розглянуті засади загальної відомчої політики щодо запобігання корупційним та пов’язаним з корупцією правопорушенням, обговорені актуальні питання із застосування антикорупційного законодавства щодо дотримання вимог фінансового контролю. Особливу увагу на семінарі було приділено аспектам відповідальності прокурора за вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2488