Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовослужбовців Сумського прикордонного загону затримано на хабарі

     

    Військовою прокуратурою Сумського гарнізону Центрального регіону України спільно з оперативними працівниками відділу внутрішньої безпеки по Сумському прикордонному загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України та Головного управління Національної поліції в Сумській області затримано військовослужбовців вказаного прикордонного загону за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.
    Досудовим розслідуванням встановлено, що у березні-квітні 2016 року корупціонери вимагали від ряду іноземних громадян грошові кошти за проставлену відмітку в паспорті про перетин державного кордону України у пункті пропуску «Катеринівка».
    23.04.2016 останніх затримано під час одержання від громадянина Російської Федерації неправомірної вигоди у розмірі 13 500 російських рублів за відмітку в паспорті про перетин державного кордону.
    На даний час проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії, зокрема 24.04.2016 злочинцям повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, до суду подані клопотання про обрання вказаним особам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та арешту тимчасово вилученого майна.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3154