Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За повторне самовільне залишення місця служби – ТЮРМА!

     

   Вироком Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області засуджено військовослужбовця призваного за мобілізацією на особливий період за самовільне залишення військової частини.
   У ході судового розгляду встановлено, що військовослужбовець однієї  із військових частин Збройних Сил України, що розташована в      Переяслав-Хмельницькому районі Київської області, у період часу з листопада 2015 року по березень 2016 року самовільно залишив місце служби. Час проводив на власний розсуд та службові обов’язки за посадою не виконував.
   Крім того встановлено, що вказаний військовослужбовець вже не вперше порушив порядок проходження військової служби. В жовтні 2015 року набрав законної сили вирок, яким останнього засуджено за скоєння аналогічного злочину. Того разу міра покарання була визначена у вигляді тримання на гауптвахті строком на 4 місяці.
   Суд, погодившись із пропозицією державного обвинувача – військового прокурора Дарницького гарнізону та врахувавши невідбуту частину покарання за аналогічний злочин, засудив військовослужбовця за вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 407 КК України, до покарання у виді 3 років 1 місяця позбавлення волі.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2888