Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт щодо заступника військового комісара одного з районів м. Києва

     

       Військовою прокуратурою Центрального регіону України до Шевченківського районного суду міста Києва направлено обвинувальний акт за підозрою заступника військового комісара одного з районів м. Києва у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, який впродовж 2015 року, зловживаючи своїм службовим становищем, систематично вимагав та одержував неправомірну вигоду за звільнення громадян від призову на військову службу, а всього на суму 1 500 доларів США.
      Частиною 3 статті 368 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
      Військова прокуратура Центрального регіону України й надалі продовжуватиме займати принципову позицію у боротьбі із корупцією та докладе зусиль для того, щоб хабарник поніс справедливе покарання.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2944