Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Хабарникам із Запорізької митниці обрано запобіжний захід тримання під вартою

     

       07 квітня 2016 року Печерський районний суд міста Києва за клопотаннями військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України обрав запобіжні заходи двом керівникам Запорізької митниці Державної фіскальної служби України, які 05.04.2016 були затримані слідчими військової прокуратури за підозрою в одержанні неправомірної вигоди на загальну суму понад 170 тисяч гривень за не створення перешкод представникам комерційного підприємства у оформленні митних вантажів.
      Підтримавши пропозицію прокурора, суд постановив ухвали про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відповідно до вимог статті 183 КПК України визначив можливість внесення підозрюваними застави у розмірі 724 тис. грн. та 1 380 тис. грн. відповідно.
      Указані особи підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, яка передбачає покарання у вигляді карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2987