Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовою прокуратурою затримано тимчасово виконуючого обов’язки начальника Запорізької митниці Державної фіскальної служби України

     

        Військовою прокуратурою Київського гарнізону спільно зі співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України в ході проведення першочергових слідчих (розшукових) дій після затримання 05.04.2016 одного з керівників Запорізької митниці Державної фіскальної служби України під час одержання чергової частини хабара в розмірі 124 тис. грн. виявлено нові обставини злочинної діяльності керівництва Запорізької митниці ДФС.
        Так установлено, що вказаний посадовець діяв за попередньою змовою зі своїм безпосереднім керівником, а саме тимчасово виконуючим обов’язки начальника Запорізької митниці Державної фіскальної служби України. Під час проведення обшуку за місцем проживання останнього виявлено та вилучено частину грошових коштів, отриманих його підлеглими в якості неправомірної вигоди в попередні рази.
        Наразі, правопорушника затримано, готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а також клопотання до суду про обрання ним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.
        Досудове розслідування триває.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3007