Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура Вінницького гарнізону Центрального регіону на «хабарі» у 1500 доларів викрила державного виконавця Управління юстиції

  

  25.03.2016 прокурорсько-слідчими працівниками військової прокуратури Вінницького гарнізону Центрального регіону України спільно зі співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління Служби безпеки України у Вінницькій області викрито, безпосередньо після одержання неправомірної вигоди в розмірі 1500 доларів США, старшого державного виконавця одного з відділів державної виконавчої служби Вінницького міського Управління юстиції.
   Указана службова особа, зловживаючи своїм службовим становищем, з метою особистого незаконного збагачення, вимагала від керівника комерційного підприємства неправомірну вигоду за зняття арешту з рахунків його підприємства.
   В ході проведення обшуку житла «хабарника» неправомірну вигоду вилучено, вказаній службовій особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, наразі Вінницьким міським судом Вінницької області розглядається клопотання про обрання корупціонеру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та про відсторонення від посади. Тривають першочергові слідчі (розшукові) дії, направлені на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального провадження.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2717