Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовими прокурорами звернення військовослужбовців розглянуто з виїздом до військових частин

   

   Військовими прокурорами Центрального регіону України систематично проводяться виїзди у військові частини. Зокрема, 12 березня 2016 року військовим прокурором Центрального регіону України Григорієм Рябенком, його заступниками та військовим прокурором Київського гарнізону Романом Грищенком проведено робочу зустріч з керівним складом Васильківського гарнізону щодо організації та взаємодії з питань дотримання законності та дисципліни у військових формуваннях гарнізону. Здійснено виїзд у військову частину А0704, про яку нещодавно згадували ЗМІ з приводу неналежного харчування. Безпосередньо на місці обговорено з командирами військових частин стан виконання законодавства щодо соціального захисту військовослужбовців та дотримання санітарно-епідеміологічних норм при організації та забезпеченні харчування особового складу (чи дотримуються норми видачі продуктів та санітарно-епідеміологічні стандарти тощо).
   У ході виїзду здійснено особистий прийом військовослужбовців, у яких найбільше питань виникло щодо порядку проходження військової служби, забезпечення законодавства про соціальний захист військовиків і членів їхніх сімей.
   Військовослужбовцям надані вичерпні роз’яснення норм чинного законодавства. Письмові звернення буде вирішено відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян».

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3283