Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У військовій прокуратурі Центрального регіону молоді фахівці прийняли «Військову присягу»

    

   У військовій прокуратурі Центрального регіону України молоді фахівці, які працюють на посадах прокурорів і слідчих, прийняли «Військову присягу».
   Зворушлива мить – читання Військової присяги. Під час складання присяги молоді військові прокурори урочисто клялись "народу України завжди бути вірним і відданим йому, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно дотримуватись Конституції і законів України, зберігати державну і військову таємницю. ...захищати Українську державу, непохитно стояти на сторожі її свободи і незалежності". Присягали "ніколи не зрадити народу України".

   Військовий прокурор Центрального регіону України Григорій Рябенко нагадав, що прийняття присяги традиційне для українських захисників, ще з прадавніх часів. Вітаючи молодих колег, очільник прокуратури наголосив, що для прокурора головне - загальнолюдські цінності, серед яких - висока мораль, принциповість, честь та гідність, а також професійні якості, серед яких - суворе дотримання законності.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2822