Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовою прокуратурою Центрального регіону виявлено незаконне використання 1 га земель оборони у Білоцерківському гарнізоні

  

   25 січня 2016 року військовою прокуратурою Білоцерківського гарнізону Центрального регіону України за результатами вивчення додержання вимог законодавства щодо використання земель оборони в Білоцерківському гарнізоні за фактом самовільного зайняття фізичною особою-підприємцем земельної ділянки державного підприємства Міністерства оборони України у межах міста Біла Церква загальною площею 1 га розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 197-1 КК України.
   Вказану земельну ділянку підприємець відмежував шляхом встановлення огорожі та незаконно використовує для здійснення господарської діяльності, незважаючи на те, що судом за позовом військової прокуратури Білоцерківського гарнізону ще в 2012 році прийнято рішення про розірвання договору оренди цієї земельної ділянки підприємцем.

   Довідково: ч.1 ст. 197-1 Кримінального кодексу України (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво яким завдано значної шкоди її законному володільцю або власнику, передбачає покарання у виді штрафу від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2881