Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовою прокуратурою Центрального регіону затримано чергового хабарника у м. Києві

     

   30 січня 2016 року слідчими слідчого відділу військової прокуратури Центрального регіону України спільно із співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України на «гарячому» викрито спеціаліста сектору міграційної роботи Шевченківського районного відділу Управління Державної міграційної служби України в м. Києві та Київській області, який у період з грудня 2015 року по січень 2016 року, з метою особистого незаконного збагачення, шляхом зловживання службовим становищем, вимагав та одержав неправомірну вигоду в розмірі 100 000 грн. у іноземця за оформлення документів на постійне місце проживання на території України.
   Установлено, що 18 грудня 2016 року, в рамках проведення негласних слідчих (розшукових) дій, задокументовано факт одержання указаним співробітником міграційної служби першої частини неправомірної вигоди в розмірі 50 000 грн., а у подальшому, 30 січня 2016 року, вже після одержання іншої частини неправомірної вигоди, «хабарника» затримано в порядку ст. 208 КПК України та зазначені кошти у нього вилучено.
   На даний час проводяться першочергові слідчі дії, готуються клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, накладення арешту на його майно та відсторонення корупціонера від посади.



Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2654