Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовою прокуратурою Центрального регіону на «хабарі» затримано посадовця Державної екологічної інспекції у м. Києві

   

   26.01.2016 слідчими слідчого відділу військової прокуратури Центрального регіону спільно із управлінням захисту економіки у м. Києві Національної поліції України та Головним відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в м. Києві та Київській області на «гарячому» після одержання неправомірної вигоди затримано головного інспектора Державної екологічної інспекції у м. Києві.

   Установлено, що указаний посадовець у січні 2016 року вимагав та одержав від представника суб’єкта господарювання грошові кошти в сумі 8100 грн. за не складення відповідного протоколу та не притягнення його до адміністративної відповідальності за вирубку зелених насаджень на території комерційного підприємства в Оболонському районі м. Києва.

   Наразі хабарника затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України,вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади.

   Триває проведення обшуків за місцем роботи підозрюваного та інших першочергових слідчих (розшукових) дій.

    Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3862