Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовою прокуратурою Центрального регіону затримано двох громадян, які намагались дати «хабар» полковнику податкової міліції

      

   21 січня 2016 року у м. Черкаси під час передачі начальнику відділу протидії незаконному обігу підакцизних товарів Державної фіскальної служби у Черкаській області полковнику податкової міліції неправомірної вигоди у розмірі 2000 гривень у порядку ст. 208 КПК України військовою прокуратурою Черкаського гарнізону затримано двох громадян.
   Установлено, що громадянин Г., спільно зі своєю знайомою громадянкою К., тобто за попередньою змовою групою осіб, запропонували щомісячну незаконну винагороду полковнику податкової міліції за невжиття в подальшому будь-яких дій щодо документування протиправної діяльності згадуваного громадянина.
   Військовою прокуратурою Черкаського гарнізону до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про кримінальне правопорушення, кваліфіковане за ч. 3 ст. 369 КК України за фактом пропозиції надання неправомірної вигоди службовій особі Державної фіскальної служби у Черкаській області за попередньою змовою групою осіб.
   Вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та направлено в суд клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Суд ухвалив застосувати щодо затриманих запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2889