Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовою прокуратурою затримано на хабарі полковника Державної прикордонної служби

   

   Військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України 25.12.2015 за участю оперативних співробітників відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю Управління СБ України в Чернігівській області та Управління захисту економіки в Чернігівській області затримано заступника начальника Чернігівського прикордонного загону – начальника відділу забезпечення за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.
   Полковник вимагав та отримав від приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 6500 грн за сприяння в укладенні договорів на постачання продуктів харчування особовому складу Чернігівського прикордонного загону. Зазначені кошти офіцер отримав після укладення договорів та поставки продукції до зазначеної військової частини.
   У ході проведення особистого обшуку у підозрюваного виявлено та вилучено вказану неправомірну вигоду, отриману від приватного підприємця.
   Військовослужбовець поміщений в ізолятор тимчасового тримання Чернігівського районного відділення поліції Чернігівського міського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області. На даний час до суду готуються матеріали щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
   Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3782