Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовослужбовець, який втік з частини та побив двох чоловіків, позбавлений волі на 5 років 3 місяці

   

   21.12.2015 Броварський міськрайонний суд Київської області врахував позицію державного обвинувача - прокурора військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону України та засудив військовослужбовця Л. однієї з військових частин Збройних Сил України, що дислокується в Броварському районі Київської області, до покарання у виді 5 років 3 місяців позбавлення волі за вчинення кримінального правопорушення передбаченого, ч. 4 ст. 407 КК України (самовільне залишення військової частини).
   Судом враховано, що обвинувачений Л., призваний за мобілізацією на особливий період, під час самовільного залишення території військової частини вчинив інші кримінальні правопорушення, зокрема наніс тяжкі тілесні ушкодження громадянину М. та легкі тілесні ушкодження громадянину А., за що 17.08.2015 був засуджений Чернігівським районним судом Чернігівської області за вчинені кримінальні правопорушення за ч. 2 ст. 125, ч. 1 ст. 121 КК України.
   При винесенні рішення суд врахував думку прокурора військової прокуратури щодо можливості приєднання частково невідбутого покарання за попереднім вироком на підставі ч. 4 ст. 70 КК України та призначив за сукупністю злочинів остаточне покарання у виді 5 років 3 місяців позбавлення волі.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3372