Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовою прокуратурою Полтавського гарнізону припинено злочинну діяльність військового, який торгував наркотиками

     

   Військовою прокуратурою Полтавського гарнізону Центрального регіону України задокументовано та припинено злочинну діяльність військовослужбовця однієї з військових частин, яка дислокована в Полтавській області.

   Досудовим розслідуванням встановлено, що 30.01.2020 військовослужбовець військової служби за контрактом, використовуючи один з месенджерів, придбав з метою збуту наркотичні речовини, а саме - канабіс загальною масою 5,2 г, а також амфетамін загальною масою 2,4 г.

   В той же день військова прокуратура Полтавського гарнізону спільно з відділом поліції № 1 Полтавського ВП ГУ НП в Полтавській області викрили та задокументували факт намагання збути зазначені наркотики.

   24.03.2020 Військова прокуратура Полтавського гарнізону направила до суду обвинувальний акт стосовно вказаного солдата-контрактника. Військовослужбовець обвинувачується у неодноразовому незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті наркотичних речовин, тобто у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України.

   Санкція ч. 1, 2 ст. 307 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
    
Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 1891