Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Інформаційне повідомлення щодо загибелі резервіста на Чернігівщині

     

   19.06.2018 близько 05 години ранку на території однієї з військових частин, дислокованих неподалік смт. Гончарівське, Чернігівської області був знайдений повішеним військовозобов’язаний-резервіст, молодший сержант 1976 року народження.

   Тіло померлого виявлено в недобудованій будівлі, що знаходиться в наметовому містечку військової частини. Для повішення він використав поясний ремінь.

   Встановлено, що напередодні, 18.06.2018, його було призвано до даної військової частини на навчальні збори.

   На місце події прибула слідчо-оперативна група Чернігівського районного відділення поліції Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області та військової прокуратури Чернігівського гарнізону Центрального регіону України.

   В ході здійснення першочергових слідчих (розшукових) дій, огляду місця події та тіла, проведеного за участі судово-медичного експерта, ознак тілесних ушкоджень у потерпілого, слідів боротьби, та інсценування самогубства не виявлено.

   За даним фактом військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону 19.06.2018 зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою відміткою «самогубство». Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному проваджені здійснюється військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України.

   На даний час проводяться допити очевидців події, перевіряється версія самогубства військовозобов’язаного. Наразі до суду направлено клопотання про призначення судово-медичної експертизи.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2911