Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У військовій прокуратурі Центрального регіону України проведено семінар з питань відповідальності, дисципліни та професійної етики прокурорів

     

   Військовою прокуратурою Центрального регіону приділяється значна увага питанням підвищення професійного рівня прокурорів регіону та підпорядкованих гарнізонів.

   Відповідно до Плану заходів на IІ квартал поточного року 07.06.2018 року, під головуванням військового прокурора Центрального регіону України, державного радника юстиції ІІІ класу Григорія Рябенка, було проведено семінар на тему «Відповідальність прокурорів за порушення норм закону, трудової і виконавської дисципліни, Присяги працівника прокуратури і Кодексу професійної етики та поведінки прокурорів».

   В семінарі приймали участь прокурорсько-слідчі працівники апарату військової прокуратури регіону та військових прокуратур гарнізонів.

   Серед розглянутих актуальних питань – основні вимоги професійної та позаслужбової поведінки працівників прокуратури, приводи та підстави для проведення службових розслідувань стосовно працівників прокуратури. Також на семінарі піднімались питання порушень норм закону, трудової і виконавської дисципліни. Окремо розглянуто практику розгляду Кваліфікаційно-дисциплінарною комісією прокурорів дисциплінарних проваджень стосовно прокурорів та розгляду судами позовів щодо оскарження рішень про притягнення прокурорів до відповідальності.

   В кінці семінару відбулося обговорення проблемних питань, які виникали під час виступів.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2678