Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2018

20.09.2018 ІА УКРІНФОРМ: На Житомирщині з військової частини вкрали зброю

   Військова прокуратура Центрального регіону здійснює процесуальне керівництво у розслідуванні викрадення зброї з військової частини на Житомирщині.

   Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

   «У ніч на 20 вересня 2018 року після проведення навчальних стрільб у окремій розвідувальній роті однієї з мотострілецьких бригад, дислокованих у м. Новоград-Волинський, викрадено групою невстановлених осіб зброю і боєприпаси, а саме: 5 пістолетів, 5 одиниць автоматів АКС-74», - йдеться у повідомленні.

   Зазначається, що 20.09.2018 військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 410 Кримінального кодексу України.

   На місці працює група прокурорів на чолі з військовим прокурором Житомирського гарнізону, оперативно-слідча група ГУ Нацполіції в Житомирській області, співробітники відділу військової контррозвідки Департаменту КР СБУ та військової служби правопорядку.

   До проведення першочергових слідчих дій залучені спеціалісти криміналістичної та кінологічної служб поліції, а також співробітники УСБУ в Житомирській області.
 

кількість переглядів: 2030