Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.09.2021

15.09.2021 - ІА УКРАЇНА ІНФОРМ: За процесуального керівництва Київської спецпрокуратури в столиці затримано групу офіцерів - наркоторговців

За процесуального керівництва Київської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону викрито двох офіцерів ЗСУ, які торгували наркотиками в столиці.
   Установлено, що майор та капітан з військових частин ЗСУ,  дислокованих у м. Київ та м. Вінниця відповідно, самостійно виготовляли та неодноразово збували наркотичні речовини у столиці України.
  14.09.2021 за процесуального керівництва Київської спеціалізованої прокуратури та оперативного супроводу Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України обох наркоділків у погонах затримано безпосередньо під час збуту чергової партії психотропних речовин – амфетаміну та екстазі слідчими слідчого управління ГУНП у місті Києві.
    Наркотичні речовини та грошові кошти в сумі 10 000 грн вилучено.
  За результатами першочергових слідчих дій відшукано та вилучено наркотичні засоби та психотропні речовини, а також засоби для їх фасування.
   На даний час встановлюються інші особи, які можуть бути причетні до виготовлення та розповсюдження наркотичних речовин.
   Обом затриманим готується повідомлення про підозру та клопотання про обрання запобіжного заходу.
   Відповідно до ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України обоє фігурантів можуть провести за гратами від шести до десяти років, з конфіскацією усього належного їм майна.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 995