Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.06.2020

26.06.2020 - ІА АРМІЯІНФОРМ: На групу шахраїв, які хотіли заробити на оренді майна «Укроборонпрому», чекає вирок суду

   Військова прокуратура Дарницького гарнізону Центрального регіону України скерувала до суду обвинувальний акт стосовно трьох осіб, які за 2000 доларів США обіцяли посприяти в підписанні договору оренди майна Державного концерну «Укроборонпром».

   Про це повідомляє пресслужба військової прокуратури Центрального регіону України.

   «У січні 2020 року працівники військової прокуратури Дарницького гарнізону, слідчі та співробітники Головного відділу з боротьби з корупцією та організованою злочинністю ГУ Служби безпеки України у місті Києві та Київській області задокументували шахрайську схему, під час якої троє підозрюваних отримали від громадянина 2000 доларів США. За вказану суму неправомірної вигоди шахраї пообіцяли сприяння у підписанні договору оренди майна одного з підприємств ДК «Укроборонпром», — йдеться у повідомленні.

   Зазначається, що ці кошти двоє з підозрюваних обіцяли передати службовій особі регіонального відділення Фонду державного майна України.

   Досудове розслідування здійснюють слідчі Печерського управління поліції ГУ Національної поліції у місті Києві.

   Санкції частини другої статті 190 та частини третьої статті 369 Кримінального кодексу України передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років з конфіскацією майна.

кількість переглядів: 920