Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
З Днем Управління державної охорони України!

.

   31 рік тому було створено УДО України - державний правоохоронний орган спеціального призначення!

 Під час повномасштабної війни з російськими нелюдами, співробітники УДО з особливою увагою, відповідальністю та майстерністю забезпечують безпеку Президента України, вищих посадових осіб української держави, делегацій глав іноземних держав, парламентів та урядів, офіційні візити яких до України під час війни є свідоцтвом справжньої дружби та міцної міжнародної підтримки!

   Вічна слава і пам’ять професіоналам Державної охорони України, які загинули на бойових постах, захищаючи нашу Батьківщину! 

   Щиро вітаю з професійним святом усіх, хто сьогодні продовжує сумлінно та непохитно виконувати свої професійні обов’язки в системі організаційно-правових,  режимних,  оперативно-розшукових, інженерно-технічних та інших заходів, які здійснюються УДО України з метою забезпечення нормального  функціонування  органів  державної влади   України, безпеки посадових осіб та об’єктів! 

   Від колективу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону зичу усім, хто служить Державі, Народові та Закону, витримки та наснаги, сил та високого професіоналізму, непохитної віри в нашу Перемогу!

   Слава Україні!

   Героям Слава!

Андрій Шошура,
керівник Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону 

кількість переглядів: 1292