Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Чернігівська спецпрокуратура: понад 1,3 млн грн перераховано Міністерству оборони

.

   Чернігівською спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону забезпечено виконання рішення суду щодо стягнення з комерційного підприємства на користь оборонного відомства коштів на суму понад 1,3 млн. грн.

   Установлено, що у березні 2021 року Квартирно-експлуатаційним відділом м. Чернігів та комерційним підприємством укладено договори про відшкодування вартості спожитих комунальних послуг, проте підприємство не виконало взяті на себе зобов'язання щодо відшкодування їх вартості.
 
   У серпні 2022 року Чернігівською спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону подано позов в інтересах держави до підприємства-порушника про стягнення наявної заборгованості у розмірі 1,3 млн. грн.  

   У жовтні 2022 року, під час розгляду позову Господарським судом Чернігівської області, завдяки безспірності доказів, наданих суду спецпрокурорами, підприємство-боржник у добровільному порядку перерахувало суму заборгованості на рахунки Квартирно-експлуатаційного відділу м. Чернігів.

   Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону належним чином вживає заходи представницького характеру щодо ефективного захисту інтересів держави, незважаючи на будь-які намагання ворога завадити роботі українських державних структур.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

кількість переглядів: 1633