Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.03.2022

12.03.2022 - Спецпрокуратурою Центрального регіону обрано запобіжний захід вісьмом російським окупантам

   Триває робота Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону щодо документування злочинів, скоєних російськими окупантами на території України та вжиття щодо них заходів процесуального примусу.
   Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону обрано запобіжний захід військовим збройних сил російської федерації, затриманим у Чернігівській та Сумській областях.
   Серед затриманих – навідник-оператор військової частини 58198 зс рф, механік-водій танку 58198 зс рф, заступник командира роти по озброєнню військової частини 58198 зс рф, командир взводу військової частини 58198 зс рф, навідник-оператор військової частини 58198 зс рф, командир взводу військової частини 51382 зс рф, механік-водій танку Т-72БМ3 військової частини 58198 зс рф та навідник-оператор танку Т-72БМ3 військової частини 58198 зс рф, які у групі осіб з іншими представниками підрозділів збройних сил та інших силових відомств рф з метою порушення територіальної цілісності України, посягаючи на суверенітет та недоторканість України, незаконно перетнули Державний кордон України та, із застосуванням зброї, виконуючи отриманий від керівного складу зс рф явно злочинний наказ, який полягав у захопленні об’єктів критичної інфраструктури України, прийняли участь у бойових зіткненнях зі Збройними Силами України, в ході яких були знешкоджені та затримані військовослужбовцями ЗСУ.
   Усім затриманим російським окупантам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 110 КК України.
   11.03.2022 керівником Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону усім вісьмом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.
   Далі буде.
Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

кількість переглядів: 624