Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Вінницькою спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону попереджено спробу незаконного ухилення від мобілізації

.

   За процесуального керівництва прокурорів Вінницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону затримано громадянина України, який намагався незаконно ухилитися від мобілізації за неправомірну вигоду.

   30.03.2022 при наданні службовій особі Жмеринського районного центру комплектування та соціальної підтримки, яка діяла під контролем правоохоронних органів, під час передачі неправомірної вигоди в розмірі 2 000 доларів США за сприяння в ухиленні від мобілізації до лав Збройних Сил України, вказану особу затримано за процесуального керівництва Вінницької спецпрокуратури та оперативного супроводження Управління СБ України у Вінницькій області, слідчими ГУ НП у Вінницькій області.

   Предмет неправомірної вигоди вилучено. На даний час затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України, санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років, з конфіскацією майна.

Прес-служба Cпеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

кількість переглядів: 1306