Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
З Днем Збройних Сил України!

     

   Від колективу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону вітаю з професійним святом усіх, хто захищав чи зараз захищає Батьківщину та український народ, перебуваючи у лавах однієї з найпотужніших армій Європи!

   Вже 30 років поспіль ЗСУ є надійним щитом української державності. Проте  сьогодні, в умовах неоголошеної війни РФ проти України, Збройні Cили, як ніколи потребують всебічної правової підтримки. Високий патріотизм і загострене почуття відповідальності допомагають прокурорам спеціалізованих прокуратур забезпечувати кваліфікований правовий захист тим, хто боронить Україну від зовнішніх та внутрішніх загроз.

   Вічна пам’ять і вічна слава усім воїнам-героям, які поклали власні життя на вівтар служіння вільній і незалежній українській державі!

   Довічна слава та шана живим героям! Ми завжди пам’ятатимемо подвиг воїнів ЗСУ, добровольців і волонтерів, які довели, що лише в єдності наша сила! Лише разом ми переможемо будь-якого ворога, лише спільними зусиллями зможемо ефективно протидіяти планам агресора!

   Дякуючи за службу всім захисникам України, зичу міцного здоров’я, надійного тилу, незламної віри у власні сили, високопрофесійних знань та навичок, щастя та наснаги, терпіння та витримки! Разом переможемо! Вірте в ЗСУ!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

Героям Слава!

Андрій Шошура,
керівник Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

 

кількість переглядів: 1744