Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.09.2021

29.09.2021 - ЦЕНЗОР: Військовослужбовця Нацгвардії затримали за продаж наркотиків товаришам по службі, - прокуратура. ФОТО

Правоохоронці затримали військовослужбовця Національної гвардії, який реалізовував наркотики на території військової частини.
Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу Спеціалізованої прокуратури у військовій і оборонній сфері Центрального регіону.
Встановлено, що старший солдат військової служби за контрактом однієї з військових частин НГУ, яка дислокована на Київщині, у вересні 2021 неодноразово здійснював збут психотропної речовини - амфетаміну військовослужбовцям на території військової частини.
28 вересня після чергового збуту психотропної речовини військовослужбовця-наркоділка затримали в порядку ст. 208 КПК України.
Під час обшуків за місцем проживання затриманого виявлено психотропні речовини, точну кількість і тип яких встановлюється.
Санкція ч. 1 і ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.
 

кількість переглядів: 2867