Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
З Днем Незалежності України!

     

   Від колективу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону вітаю всіх українців з 30 річчям Незалежності Української Держави!

   Створення сучасної вільної і незалежної України є втіленням багатовікової мрії нашого народу. Основи державного устрою України закладені ще з часів Київської Русі, Конституцією Пилипа Орлика 1770 р. створено фундамент розвитку української держави нової і новітньої доби.  Понад 100 років тому було створено незалежну українську державу - Українську Народну Республіку.

   30 років тому наш народ, незалежно від національної приналежності та місця народження, незалежно від віросповідання та мови спілкування, обрав незмінний шлях Свободи та Незалежності!

   Сьогодні, як і минулого століття, народ України знову воює за суверенітет та територіальну цілісність Української держави з російським агресором.

   Продовження боротьби за захист прав і свобод українських громадян затверджує верховенство права в усіх сферах життя, чим формує повноцінне громадське суспільство, а відтак і сучасну незалежну державу Україна!
   
   Із святом Української Незалежності!

Слава Україні!

Героям Слава!

Андрій Шошура, керівник Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

 

кількість переглядів: 1453