Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Вітаємо українських журналістів!

   Сучасний світ неможливий без інформаційної складової. В українських реаліях ХХІ сторіччя інформація є невід’ємною частиною захисту української незалежності, конституційного ладу та територіальної цілісності.

   Чесне та об’єктивне висвітлення роботи правоохоронних органів України, неупередженість та своєчасність оприлюднення інформації також є важливим внеском у захист законності та правопорядку, формування правової культури та правосвідомості в українському суспільстві.

   Хочу подякувати бійцям українського інформаційного фронту за високий професіоналізм і оперативність, детальне і систематичне висвітлення роботи органів прокуратури. Нагадую, що спеціалізована прокуратура Центрального регіону завжди відкрита до плідної співпраці з представниками усіх видів ЗМІ.

   Від усього колективу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону та від себе особисто щиро вітаю усіх працівників ЗМІ з професійним святом - Днем журналіста!

   Бажаю українським майстрам слова професійного вдосконалення та творчих успіхів,  сил і натхнення, здоров’я і щастя, високої оцінки суспільством вашої непростої, а іноді й небезпечної творчої роботи!

З повагою і вдячністю за плідну співпрацю,

Андрій Шошура,

керівник Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

 

 

кількість переглядів: 1626