Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Спеціалізованою прокуратурою вжито заходів щодо стягнення з комерційного підприємства на користь МОУ понад 3, 2 мільйона гривень

     

   Господарським судом м. Києва задоволено позов Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону в інтересах держави в особі Міністерства оборони України до комерційного підприємства.  

   Установлено, що в березні 2017 року, між Міністерством оборони України та суб’єктом комерційної діяльності укладено договір про закупівлю харчування. Згідно з умовами договору Товариство взяло на себе зобов’язання надати Міністерству оборони України послуги з закупівлі харчування, у тому числі здійснення оновлення/освіження харчових продуктів за заявкою Замовника. Однак, у порушення умов зазначеного договору та Плану освіження продовольства комерційним підприємством умови договору у обумовлені терміни не виконані.

   З метою захисту інтересів держави, у березні 2019 року спецпрокуратурою регіону якісно підготовлено та скеровано до суду позовну заяву, яка судом задоволена повністю.

   За рішенням суду з підприємства-порушника підлягає стягненню 3 255 683 грн, де 2 428 621 грн. штрафу та 827 062 грн. пені.

   Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону і надалі вживатиме заходи представницького характеру щодо ефективного захисту інтересів держави.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

кількість переглядів: 1125