Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Спеціалізована прокуратура Центрального регіону: результати роботи із зверненнями та запитами - 2020

     

   Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону проведено аналіз результатів роботи щодо звернень і запитів, прийому громадян та забезпечення доступу до публічної інформації у 2020 році.

   У минулому році Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону та підпорядкованими прокуратурами гарнізонів здійснено низку заходів, що спрямовувались на оперативний та всебічний розгляд звернень громадян, надання їм аргументованих відповідей, а також забезпечення реального поновлення їх порушених прав та законних інтересів.

   Протягом 2020 року розглянуто 1179 звернень громадян до військових прокуратур гарнізонів та апарату прокуратури регіону. Переважна більшість з них стосувалася питань досудового розслідування.

   Крім цього, співробітниками спеціалізованої прокуратури розглянуто 27 звернень народних депутатів України та 37 запитів на інформацію.

   Прес-службою Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону забезпечено належне інформування суспільства про діяльність прокуратури. Зокрема, у співпраці з відповідними підрозділами організовано своєчасний розгляд 23 інформаційних запитів від вітчизняних та зарубіжних ЗМІ.  

   144 особи прийнято під час особистих прийомів спецпрокурорами.

   Таким чином, у середньому в минулому році прокурорами Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону кожного робочого дня розглядалося понад 5 звернень.

   Водночас інформуємо, що відповідно до вимог наказу Генерального прокурора № 147 від 13 березня 2020 року, з метою запобігання поширення коронавірусу COVID -19, серед працівників органів прокуратури, а також на підставі ст. 11 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб, ст. 7 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України короновірусу COVID -19» від 11 березня 2020 року № 211, у Спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері Центрального регіону тимчасово призупинено проведення особистого прийому громадян.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

кількість переглядів: 1247