Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
З Днем працівника прокуратури!

     

   Від колективу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону вітаю з професійним святом усіх, хто сьогодні захищає Закон і Правопорядок в органах прокуратури!

   Непроста та важка робота прокурорів, усіх працівників прокуратур,  покликана захищати конституційні права громадян, стояти на варті інтересів держави, попереджувати вчинення злочинів та гарантувати невідворотність покарання для винних.

   Під час збройної агресії РФ на Сході України, прокурорські працівники працюють у складних умовах, виконуючи роль правового запобіжника в українському війську, професійно і безкомпромісно забезпечують дотримання вимог закону у військовій сфері, вносять вагомий внесок у зміцнення обороноздатності нашої держави.

   Від щирого серця бажаю колегам професійних успіхів,  принциповості і непохитності, стійкості і витримки, справедливості і неупередженості, мудрості та впевненості у власних силах, наснаги і невичерпної енергії!

   Нехай у Ваших родинах завжди буде порозуміння і злагода, а також, що сьогодні є особливо актуальним, – міцне здоров’я у Вас і Ваших близьких!

Зі святом!

Андрій Шошура,
керівник Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

кількість переглядів: 1338