Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура Центрального регіону України затримала «на гарячому» прикордонника – наркоторговця

     

   Військовою прокуратурою Центрального регіону України затримано військовослужбовця Східного регіонального управління ДПС України за фактом незаконного збуту наркотичних засобів, вчиненого за попередньою змовою групою осіб.

   Установлено, що військовослужбовець Держприкордонслужби України, діючи за попередньою змовою з невстановленими на даний час особами, налагодив систематичний збут особливо небезпечних наркотичних засобів цивільному населенню.

   Так, 27.07.2020 він реалізував громадянину України, який діяв під контролем правоохоронних органів, особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, вагою 5 гр. за 2 500 грн.

   У подальшому вказаний військовослужбовець ДПС запропонував цьому ж громадянину придбати ще одну «порцію» канабісу, вагою 100 гр. за 50 000 грн.

   07.09.2020 військовий-наркоділок реалізував частину попередньо обіцяного наркотичного засобу вагою 3 гр. зазначеному громадянину, який діяв під контролем правоохоронних органів, отримавши за це 1 500 грн., після чого був затриманий військовою прокуратурою Центрального регіону України в порядку ст. 208 КПК України.



   Затримання відбулось за оперативного супроводження Головного управління військової контррозвідки Департаменту контррозвідки СБ України та Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Центр» ДПС України.

   Крім цього, в ході проведення обшуків у одного з спільників затриманого виявлено особливо небезпечний наркотичний засіб - канабіс вагою 50 гр., який в подальшому був вилучений правоохоронними органами.

   На даний час проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення всіх осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3948